IL SANTO PIZZERIA

Recentreview


4 stjerner ud af 538 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra IL Santo Pizzeria. Vil du vide mere? Få mere at vide

8 dec 2022 at 6:42 Der var lang lerveringstid der kan dog have været travlt. Maden var ikke så god og der blev leveret det forkerte mad og de ville ikke gøre noget ved det. De leverede noget andet end det bestilte mad uden at informerer om det.
7 dec 2022 at 18:53 Bestiller oftest da jeg arbejder meget og må sku indrømme at Il Santos pizzaer aldrig skuffer og buddet er sku en flink fyr som altid så 10/10
5 dec 2022 at 3:02 levering, til tiden , varm pizzasandwich, glad og smilende bud.
4 dec 2022 at 10:13 De glemte min Sodavand , som fulgte med Burger menuen.....
4 dec 2022 at 8:10 Bløde pomfritter og underbagt pizza
1 dec 2022 at 12:29 Dejlig mad med god service flink leverings mand.
26 nov 2022 at 11:23 Bestilte en calzone. Der var næsten ikke noget ost i. Bunden var stadig rå dej og klistret. Bare nej tak
21 nov 2022 at 8:43 Amazing pizza and quick delivery as always :)
16 nov 2022 at 17:11 Great place! Friendly delivery and amazing food! Big portions too, definitely worth the money. My new favourite :]
15 nov 2022 at 16:03 best pizza place in Hvidovre, delicious pizza and my 2 years old son loves eating it. Staff is always amazing and sweet.
6 nov 2022 at 20:40 Jeg synes helt sikkert, at det er det bedste pizza steder i Hvidovre. Deres pizza er super lækre og varme, med skorper som er bløde og lækre. Deres fritter er sprøde og saltet godt. Jeg kan på ingen måde klage over madens smag
4 nov 2022 at 19:40 En standard pizza hele vejen igennem