IL SANTO PIZZERIA

IL SANTO PIZZERIA Mhh lækker mad.

Bestil mad online

Recentreview


4,5 stjerner ud af 480 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra IL Santo Pizzeria. Vil du vide mere? Få mere at vide

9 aug 2022 at 22:02 Bedste pizza i lang tid.
9 aug 2022 at 10:43 Så fint. Kom til lovet tid. Og ændring fra pasta-rør til almindelig spaghetti, var lige som det skulle være. Mindede mig meget om nr. 100A man kunne bestille før i tiden (og som jeg savner) :-)
6 aug 2022 at 22:34 Pizzaen var blød og ikke bagt færdig. Alt for meget dressing på, den var overfyldt med dressing. Dejen var våd i bunden på den ene halvdel af pizzaen, det virkede til at bakken havde stået i noget fugtigt. Det var desværre ikke en pizza jeg spiste
1 aug 2022 at 21:46 Lækker mad og de er altid super søde når man kontakter dem
31 jul 2022 at 18:48 Delicious food, when I picked it up it was fresh right out of the oven, and my son loves the vesuvio pizza. Great experience.
29 jul 2022 at 22:15 Tog over 1 time at levere. Umuligt at få fat i restauranten. Der var flere hår i den ene af retterne. Både et på pomfritterne og et på fiskefileten, som først blev opdaget efter sønnen tog en bid, og der så sad et sort hår ved mundvigen.
25 jul 2022 at 21:30 Levering: Ca. 2 timer og 10 min. leveringstid. Måske en idé at afvise ordrer, når der er for travlt, så kunden kan bestille et andet sted fra. Maden: Pizza m. usædvanlig sprød bund, rigtig lækker!! Den anden ret m. pasta havde underlig smag. Øv.
10 jul 2022 at 10:17 Udemækede durum ruller, men lidt for bløde pommes frites Lidt lang leveringstid, over 1 time. Alt i alt okay, men heller ikke meget mere end det
3 jul 2022 at 20:51 God mad og god service!
3 jul 2022 at 19:16 Rigtig lækker pizza!